Om GBTK

Klubbens lokaler & spillested:

Gladsaxe Stadion, Gladsaxevej 200, på 1. sal i den gamle tribune ud mod fodbold kunststof banerne, 2860 Søborg. Følg skiltene på Stadion området.

Godt 60 år med bordtennis i Gladsaxe

Gladsaxe Bordtennisklub blev stiftet i 1957 og har i dag ca. 180 med­­lemmer, hvoraf ca. halvdelen er ung­doms spillere. Klubben har hjem­­­­­­me­bane på Gladsaxe Stadion, hvor vi spiller på 1. sal under tribunen (ud mod fodbold kunstbanerne).

Gladsaxe Bordtennisklub ønsker at skabe de bedst mulige rammer for bordtennisspillet i Gladsaxe og omegn. Vi tilbyder træning til både ungdom og seniorer, og er en klub for alle, uanset om man er motionsspiller eller har ambitioner om at spille på eliteplan. Vi lægger vægt på det gode sociale miljø gennem fælles aktiviteter og arrangementer, som kan være med til at understøtte den sportslige og personlige udvikling for den enkelte og samtidig styrke sammenholdet i klubben. Det er interessen for bordtennis, der binder os sammen.

I klubben arbejder vi for:

  • At alle skal have mulighed for at spille bordtennis
  • Et godt socialt miljø og en god omgangstone
  • Spændende og udfordrende sportslige oplevelser
  • Personlig udvikling og træning afstemt efter ambitioner

Medlem af Bordtennis Danmark og Dansk Idrætsforbund.

Hjemmesiden indeholder informationer om bord­tennis­klub­ben, træningstider, spillested, telefon­numre, holdturneringen med mere for gamle og nye med­lem­mer i forbindelse med sæ­son­en 2019/20.

Som nyt medlem byder Gladsaxe Bordtennisklub dig vel­kom­men, hvad enten du overvejer, om bordtennis skal være din nye sportsaktivitet, eller du allerede er bordtennis­spiller.

Klubben tilbyder mange muligheder for sportslig ud­fol­delse for unge, seniorer, oldboys, motionister og 60+.

Udover træningen deltager GBTK sæsonen igennem i Pointstævner (for nybegynder ungdomsspillere), hold­tur­ne­ringer for de lidt mere øvede og forskellige stævner rundt omkring i landet.

Derudover står ungdomsudvalget for forskellige hyg­ge­lige og for­nø­jelige arrangementer i løbet af sæ­sonen heriblandt weekendovernatninger, træningsweekend, jule­tur­ne­ring og af­slutningsturnering m.v.

Har du spørgsmål om klubben, er du velkommen til at kontakte formand Torben Lang eller næstformand Daniel Strauss.