Flotte ØM resultater

0
1028

I weekenden den 14.-15. januar 2023 var Gladsaxe repræsenteret ved de Østdanske Mesterskaber.

Mathias med en flot sølvmedalje!

Oskar var afsted fra seniorerne og Mathias, Erik og Janus var afsted fra ungdom.

Oskar stillede op i Senior 5 og vandt sine 3 kampe i puljespillet, hvoraf de to kampe var ude i 5 sæt – godt kæmpet! Desværre tabte Oskar 1/8-finalen i en 5-sætter mod den senere nr. 3. Samlet blev Oskar nr. 10 i senior række 5.

Mathias stillede op i rækken Drenge B og vandt de 3 kampe i indledende puljespil i hhv. 3, 4 og 5 sæt. Mathias var oversidder i 1/8-finalen og kunne nøjes med 3 sæt i kvartfinalen. I både semifinale og finale var Mathias ude i 5 sæt og det blev til en flot sølvmedalje – godt kæmpet!

Erik med en flot guldmedalje!

Erik stillede op i Junior A, i både single, double og mixdouble – sejt gået!
Det blev til en 4. plads i mixdouble med Nikoline Kure fra Amager, en 2. plads i herredouble med Adam Leth Nottelmann fra Brønshøj og en 1. plads i single. Imponerende resultater, når der stilles op i så mange rækker!
I indledende pulje i single kom én af kampene i 5 sæt, men resten af kampene klarede Erik i 3 sæt.
I herredouble blev der spillet alle-mod-alle og her var 2 ud af de 3 kampe i 5 sæt. Den ene blev vundet, den anden blev tabt, men den tabte 5-sætter endte 14-12 i 5. sæt. Ærgerligt, men super godt kæmpet!

Janus med en flot guldmedalje!

Janus stillede op i Junior B, hvor han sikkert vandt sine 3 kampe i puljen i 3 sæt. Kvartfinalen klaredes i 4 sæt, semifinalen i 3 sæt og finalen måtte ud i 4. sæt før Janus kunne hænge en fortjent guldmedalje om halsen. Det er særligt godt kæmpet af Janus, da han er på vej tilbage fra en skade!

Sejt gået af alle deltagere fra Gladsaxe – det er fedt at se, at I er så aktive til stævner, så vi får vist klubfarverne frem!