Generationsskifte på 1. holdet er på vej

0
1172

Onsdag aften var alt gjort klar til sæsonens 1. kamp i Serie 1 mod Frederiksværk.

Flere afbud på grund af arbejde og skader gjorde, at hele to af vores unge talenter Erik og Janus fik debut på 1. holdet.

Og hvilken debut!

Frederiksværks 1. hold  består af meget rutinerede, dygtige og højt ratede spillere. De spiller med lidt ’mærkelige’ bat og er meget snu og uforudsigelige i deres spil.

Forventningerne til at vi kunne gå fra kampen med mange vundne matcher – og på ingen måde den samlede sejr – var ganske små. Men her skulle vi tage fejl!

Hector, som allerede fik sin debut i forrige sæson, Janus og Erik spillede en fremragende gang bordtennis. De gik uimponerede til opgaven og fik vist, at de inden længe er klar til seniorbordtennis på pænt højt niveau.

Sammen med George, vores rumænske stjerne, vinder Erik den indledende double. Senere følger Erik meget stærkt op med en singlesejr over Frederiksværks 3. mand.

Og sandelig om Hector ikke leverer endnu en sejr over endnu en klogt spillende modstander.

Janus, der var tilsagt få timer før kampstart, fik en imponerende debut. Det var tæt på, at Janus henter en sejr over udeholdets 1. mand i en hård femsætter.

George runder aftenen af med en sejr, der giver det samlede resultat 10-4 til Frederiksværk.

Der var stor ros fra Frederiksværk-spillerne til vores unge spillere – både til deres spil og opførsel. Sådan drenge 😊.  

Sikke en aften med god stemning, forældrefremmøde samt træner og holdleder på sidelinjen. Og tak til Jette for kaffe og kage.

Holdleder
Henrik Hansen