Hyggelig fredag aften i Hillerød

0
907

Fredag den 10. december var 5 seniorspillere igen at finde til Hillerød FredagsCup i Frederiksborg Hallen i udkanten af Hillerød.
Der var gruppespil fra kl. 17.30 og vi var igen repræsenteret i 3 ud af 4 rækker.
Efter gruppespillet spiser man dagens ret i cafeen og herefter fortsætter aftenen med cup-spil i hhv. vinder-cup og consolation-cup – altså A- og B-slutspil. Det betyder, at der er mindst én kamp for alle spillere efter aftensmaden.

Senior B
Nicolai vandt rækken i en drabelig 5-sætter, med flot spil og opbakning til begge spillere. Nicolai var bagud 0-2 i sæt, men formåede at kæmpe sig tilbage – virkelig flot arbejde af Nicolai!
I puljespillet havde Nicolai tabt til samme spiller 0-3 i sæt, hvilket gjorde finalesejren og det flotte come back endnu mere imponerende!

Senior C
Her deltog både Flemming og Oskar.
Flemming kom i A-slutspillet, men tabte desværre kvartfinalen i en tæt 5-sætter – 10-12 i 5. sæt. Godt kæmpet!
Oskar vandt B-slutspillet og særligt semifinalen blev en drabelig omgang! Bagud 0-2 i sæt formåede Oskar at kæmpe sig tilbage og vandt de sidste 3 sæt med 11-9! Virkelig flot kæmpet! Finalen vandt Oskar 3-0 og som Oskar sagde: “Han var meget nemmere at spille mod”.

Senior D
Her deltog både Stig og Pernille.
Stig vandt B-slutspillet med 3-0 i finalen, som havde et par tætte sæt, som begge endte 11-8.
Det var Stigs første deltagelse ved FredagsCup – godt spillet!
Pernille vandt ingen kampe, men spillede nogle tætte sæt med spillere, som hun tidligere tabte stort til og hun vandt også et sæt over en, som hun aldrig har vundet sæt over før. To af hendes sæt blev tabt med 10-12 og 14-16.

Det var en super hyggelig aften, hvor alle blev hængende til den bitre ende og bakkede hinanden op. Der blev klappet, heppet og coachet og der var en super stemning.

Vi håber, at flere i fremtiden vil være friske på at deltage i stævner sammen, så vi kan bakke hinanden op.