Opdatering omkring Corona situationen – 27. marts

0
1197

VIGTIG INFORMATION TIL ALLE

Kære medlem af Gladsaxe Bordtennisklub.

Som I sikkert alle ved, har regeringen vedtaget en forlængelse af de forskellige ordninger, som gør, at vi fortsat ikke kan spille i vores lokaler. Se beskeden nederst fra Kommunen, hvoraf fremgår, at alle idrætsanlæg i Gladsaxe Kommune er lukket ned til (foreløbig) d. 13. april (efter Påske).

Bordtennis Danmark “suspenderer” samtlige divisions rækker og ØBTU gør tilsvarende med de regionale turneringer for både senior og ungdom.

Nedenfor link til beskeden fra Bordtennis Danmark:
https://bordtennisdanmark.dk/nyheder/status-danmarksturnering-serie-og-ungdomsraekker

ØBTU skriver i deres meddelelse:

Holdturneringen er suspenderet for resten af sæsonen

26 mar, 2020  i – by ØBTU

Efter at BTDK har suspenderet Danmarksturneringen for denne sæson (se evt. nyhed på BTDK’s hjemmeside), har vi i ØBTU besluttet at gøre det samme med ØBTU´s holdturnering. Det medfører følgende beslutninger:

Seniorrækkerne

De nuværende stillinger vil være at betragte som slutstillingerne, og op-/nedrykning samt deltagelse i kvalifikationskampe afgøres af disse. Der vil ikke blive spillet kredskampe, og der kåres ingen ØBTU-mester i nogen af rækkerne.

Vi er dog indstillet på, at det ikke må være en skrivebordsaftale, der afgør en op-/nedrykning.

De fleste kredses afgørelse ligger fast, men vi vil lade de afgørende kampe i kredsene samt kvalifikationskampene mellem rækkerne afvikle til august, så vi får en så sportslig afvikling som muligt.

Turneringsudvalget udsender lige først i næste uge en oversigt over op- og nedrykning samt kampe, der skal spilles til august.

Ungdomsrækkerne

Her er der kun én kreds i hver række, så den nuværende stilling bliver rækkens slutstilling.  Der kåres ikke en ØBTU-mester, men klubberne vil få medaljer tilsendt, alt efter deres placering i rækkerne.

Pointstævnefinalen

Hvis det er muligt, vil vi spille denne senere.  Vi har en reservedato søndag den 16. august.

Med venlig hilsen
ØBTU´s turneringsudvalg

 

Information fra Gladsaxe Kommune:

Fra: Gülten Uslu
Sendt: 26. marts 2020 15:49
Emne: Infobrev – Kultur- fritids- og idrætsområdet lukker frem til 13. april 2020

Kære alle foreninger,

Regeringen har besluttet, at forlænge perioden, hvor vores kommunale lokaler er lukkede for aktiviteter og forsamlinger foreløbigt frem til og med den 13. april 2020. Lukningen sker for at begrænse og afbøde konsekvenserne af spredningen af coronavirussen og for at forhindre, at kapaciteten i vores sundhedsvæsen ikke kan følge med behovet.

Det betyder, at for kultur- fritids-, idræts- og ungeområdet lukkes alt ned frem til og med 13. april 2020. For foreninger og borgere betyder det at alle kommunale bygninger, lokaler og institutioner er lukket.

Venlig hilsen

Søren Nabe-Nielsen

Afdelingsleder

Kultur, Fritid og Unge

Rådhus Allé 7

2860 Søborg

Telefon: 39 57 53 42

Mobil: 21 32 77 04

Mail: sornab@gladsaxe.dk