Ny formand for Gladsaxe Bordtennisklub

0
880

Jeg hedder Pernille og jeg er den nye formand i Gladsaxe Bordtennisklub. Jeg blev valgt i forbindelse med generalforsamlingen den 11. maj 2022 og jeg vil gerne sige tak for valget og for tilliden!

Min baggrund
Jeg er meget ydmyg overfor opgaven som formand og jeg er meget bevidst om, at jeg ikke har så mange års erfaring med bestyrelsesarbejde. Jeg har dog tidligere været kasserer i en anden idrætsforening i Gladsaxe, så bestyrelsesarbejde er ikke fremmed for mig. Herudover har jeg, i to omgange, deltaget i Gladsaxe kommunes lederakademi, som er et kursus inden for foreningsledelse.

Jeg har været medlem af Gladsaxe Bordtennisklub i 4 år og medlem af bestyrelsen i 1 år, hvoraf de første 2½ måned var som suppleant.

Fra tidligere har jeg ydermere en god kontakt til relevante personer i bl.a. FIG og i sportshallerne, ligesom jeg er i løbende kontakt med relevante personer i Bordtennis Danmark. Herudover har jeg god støtte fra klubbens mere erfarne bestyrelsesmedlemmer og frivillige.

Jeg er lige blevet uddannet basistræner gennem Bordtennis Danmark og på sigt kan det være jeg skal involveres i noget af klubbens træning, men i første omgang ligger mit fokus på formandsopgaven.

Bordtennis
Som så mange andre har jeg primært spillet bordtennis, da jeg gik i ungdomsklub som barn og som voksen har jeg bare opsøgt bordtennisbordene når vi var på ferie. Ellers har jeg gennem livet dyrket andre former for sport og først da jeg var tæt på 39 år, tog jeg mig sammen til at besøge Gladsaxe Bordtennisklub – det har jeg ikke fortrudt.

Jeg spiller primært på seniorholdene mandag og onsdag og har – før Coronaen – været ude til en del singlestævner og har også spillet holdturnering en enkelt sæson (serie 5). Det er min plan at komme afsted til endnu flere singlestævner, nu hvor der er kommet mere styr på Coronaen.

Privat
Jeg er snart 43 år gammel og jeg bor i Bagsværd. Jeg er gift med Kristian, som jeg har været sammen med i 14 år og herudover har jeg en bonussøn på snart 18 år og 2 store katte.

Udover bordtennis prøver jeg at få løbet og styrketrænet lidt og ellers er vi meget glade for vores kano, som vi tager på ture i når muligheden byder sig.

Jeg har en meget alsidig uddannelsesmæssig baggrund, men arbejder til daglig som administrativ uddannelseskoordinator på Hf & VUC Roskilde, hvor jeg udover eksamensplanlægning og lignende, også arbejder med digitalisering af skolens administrative arbejdsgange.

Bestyrelsen
Jeg tager min rolle som formand meget seriøst og er fuldt bevist om det ansvar der følger med. Når det er sagt vil jeg også godt understrege, at bestyrelsen i det daglige er meget lige og det er noget af det jeg virkelig godt kan lide. Vi kan sagtens tage nogle diskussioner og er ikke altid enige, men når alt kommer til alt, så får vi snakket os til rette på en god og ligeværdig måde. Det er en af styrkerne og det er vigtigt for mig, at det fortsætter på den måde.

Fremtiden
Udover den daglige drift, er der nogle ting, som der vil være øget fokus på i den kommende tid.

For det første vil vi arbejde på at få flere til at lave lidt klubarbejde, fordi vi tror på, at vi udvikler os bedre som klub, hvis vi er flere om at trække læsset.

For det andet har Gladsaxe Bordtennisklub sagt ja til at afholde DM for seniorer og veteraner den 3.-5. marts 2023. Dette er en stor og meget spændende opgave, som vi ser meget frem til. Opgaven vil kræve ”all hands on deck”, så vi håber at mange, medlemmer såvel som forældre, vil byde ind og melde sig til forskellige opgaver. Der vil blive sendt yderligere information ud senere, men det er Bordtennis Danmarks 80 år jubilæum, så glæd jer – det bliver stort!

Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde med resten af bestyrelsen og klubbens øvrige frivillige, som i det daglige gør et kæmpe stykke arbejde for klubben.

Hvis I har spørgsmål eller lignende, er I meget velkomne til at hive fat i mig.

Pernille