Skole OL i Gladsaxe d. 4. marts 2020

0
1369

13 femteklasser fra fire skoler til Skole OL arrangement

(artikel sakset fra BTDK’s hjemmeside, forfattet af Carsten Egeholt)

– gav den gas med Skole-OL i Gladsaxe Sportshal.

At være isoleret til at arbejde hjemmefra har betydet, at der pludselig i en travl hverdag er blevet tid til at åbne lokalavisen Gladsaxe Bladet, hvor jeg selv var ansat som skrivende fra 2004-2012.

Onsdag den 11. marts fanger mit øje på side 10 et godt billede af Lars Høgsberg (medlem af Bordtennis Danmarks bestyrelse) omkranset af en række unge batsvingere (se forsidebilledet taget af Kaj Bonne).

Henrik Hvillum har skrevet en læseværdig artikel ’OL-bordtennis med lutter vindere’ om, hvordan 13 femteklasser fra fire skoler i Gladsaxe Kommune tidligere i marts var samlet til Skole-OL i Gladsaxe Sportshal. Samarbejdet mellem Sportsudvalget i Gladsaxe Kommune, Gladsaxe Bordtennisklub og Bordtennis Danmark samlede ca. 300 børn til en sjov omgang bordtennis i forskellige varianter.

Læs artiklen her

Billederne fra dagen er taget af fotograf Kaj Bonne, der venligst har givet tilladelse til, at de bringes i denne artikel.


En omgang ‘rundt om bordet’. Foto: Kaj Bonne.


Der var fyldt på alle borde i Gladsaxe Sportshal. Foto: Kaj Bonne.


Lars Starcke fra Gladsaxe Bordtennisklub (tv.) viser næste leg/øvelse med bat og bold. Foto: Kaj Bonne.


Algot Erik Thue Jensen (th.) fra Gladsaxe Bordtennisklub, der også går i 5. klasse hjælper til ved en omgang ‘rundt om bordet’. Algot gav sammen med klubkammerat Erik Høier (begge kvalificeret til Danmark Top 12 i yngre drenge i 2020) prøver på deres kunnen ved arrangementet. Foto: Kaj Bonne.

Forfatter: Carsten Egeholt