Til alle medlemmer af Gladsaxe Bordtennisklub

0
1271

I bedes alle læse nedenstående besked og retningslinjer for bordtennis i den kommende tid (oktober 2020)


I har alle hørt og forstået budskabet fra vores øverste chef, Mette Frederiksen, i fredags, og vi efterlever selvsagt de udstukne retningslinjer. Vi afventer i morgen mandag eller tirsdag de helt eksakte regler gældende for anvendelsen af idrætslokaler i Gladsaxe, men det vi med sikkerhed kan sige, på nuværende tidspunkt, er følgende:

60 Plus afdelingen/dagspillere:

Går på træningsfordeling – dvs. Gerd/Ib skriver ud til jer alle, hvordan vi organiserer træningen alle formiddage, så vi overholder reglerne, og så alle kan komme til at spille, men måske i kortere tid per gang, idet vi laver hold, så vi overholder 10 personers restriktionen.

Ungdom start/begynder:

Ingen ændringer for nærværende – vi træner efter de træningstider, som I har fået oplyst (indtil vi evt. ændrer dem, men så får I besked J)

Pointstævner: Som nogen af jer ved, så er det tanken at afholde nogle begynderstævner (kaldet Pointstævner), sammen med  omkringliggende klubber -4-5 gange i løbet af sæsonen – det er fortsat tanken, men vi ser lige, og der bliver selvsagt nogle restriktioner. I får særskilt besked.

Ungdom øvede/holdspillere:

Ingen ændringer for nærværende – vi træner efter de træningstider, som I har fået oplyst (indtil vi evt. ændrer dem, men så får I besked J)

Der vil sandsynligvis blive meget lav stævneaktivitet i de kommende måneder, men vi ser, hvad vi kan finde af alternativer internt i klubben.

Holdturneringen: Seneste melding fra i dag er, at vi fortsætter, men der kan blive lidt rokeringer osv., men vi forsøger, efter bedste evne at afvikle kampene, så langt det kan lade sig gøre. Der bliver sikkert lidt flytninger og sådan noget, men vi håber alle vil være lidt fleksible. Situationen er usædvanlig, og det kræver usædvanlige løsninger……

Senior motionist & øvede/holdspillere:

For alle vil gælde 10 personers restriktionen, som gør, at vi må forsøge at fordele træningstiden lidt. Vi kan få et problem allerede i morgen aften – mandag aften fra 19-22, hvor der normalt kommer mange – men meld evt. lige ind til Ib (mail:  ibo@mail.dk via mail, om I tænker at komme i morgen – så vil han forsøge at anvise om det er kl. 19  eller kl. 20 – og så bliver man ”smidt” hjem…….Vi kommer tilbage efter tirsdag med mere konkrete anvisninger. Vi kan og må evt. også tage weekenden i brug. Alle med nøglebrikker har også mulighed for at lægge træning i ”ydertider”.

Vi får et reelt puslespil vedr. deltagelse i holdturneringer, sikkert allerede i denne uge, men der er møde i aften, og i morgen i Turneringsgruppen i BTDK og ØST, og vi får nærmere besked. Vi holder bestyrelsesmøde tirsdag aften, og så får I besked vedr. holdturneringen, som givet bliver en meget fleksibel størrelse i den kommende måneder, idet alle klubber jo kun kan afholde 1 hjemmekamp – af hensyn til 10 personers reglen – og så kan der jo ikke samtidigt afvikles senior aftentræning…..Noget af et puslespil bliver det under alle omstændigheder.

Gælder alle:

Endnu en gang må vi indskærpe, at alle bestræber sig på at overholde de mest basale retningslinjer, så vi passer bedst muligt på hinanden i det daglige, det indebærer:

  • Man bliver naturligvis væk, hvis man føler sig det mindste sløj….
  • Man skriver sig på listen, når man kommer, så vi kan hjælpe med evt. smittesporing, hvis…..
  • Man overholder gængse regler om håndhygiejne og afstand – ikke mindst det sidste er afgørende
  • Man begrænser doublespil mest muligt – det er ikke forbudt, men hvis ikke man absolut behøver at spille double, hvorfor så tage chancer….
  • Man vasker bord & bold efter brug – og nej, der er ikke lempet herpå…..og ja, det gælder sjovt nok alle – unge som ældre J
  • Man spiller naturligvis kun med 1 bold, og forsøger at holde den inde på eget spilleareal. Vi ved godt at mange af vores ældre spillere har meget svært ved dette budskab – men hjælp hinanden med at forstå, hvad 1 bold betyder……J…og hjælp hinanden med at tælle 0, 1……..

Vi håber på alles forståelse og håber at der kan blive lempet lidt omkring 1 dec……

Venlig hilsen bestyrelsen